شیوع تب برفکی تولید شیر و گوشت را ۲۰ درصد کاهش داد

شیوع تب برفکی تولید شیر و گوشت را ۲۰ درصد کاهش داد

عضو اتحادیه دامداران گفت: با توجه به شیوع تب برفکی و کاهش تولید شیرخام پیش بینی می‌شود که تا پایان سال تولید به ۹ میلیون تن برسد.

باشگاه خبرنگاران جوان- مجتبی عالی عضو اتحادیه دامداران گفت: شیوع تب برفکی در استان های درگیر از جمله تهران و اصفهان کاهش ۱۵ تا ۲۰ درصدی تولید گوشت و شیر را به همراه داشته است.

به گفته وی، کمبود و گرانی قیمت نهاده های دامی همچون کنجاله سویا در افت تولید و افزایش قیمت شیر و گوشت قرمز اثر گذار بوده است.

عالی ادامه داد: با توجه به کمبود عرضه ذرت، جو و کنجاله سویا در سامانه بازارگاه، نرخ ذرت علوفه ای، کاه و یونجه در بازار نوسان داشته که تمامی این عوامل بر قیمت تمام شده شیر و گوشت قرمز اثر گذار است.

عضو اتحادیه دامداران گفت: اگر دولت تمهیداتی را اتخاذ نکند، پیش بینی می شود با استمرار روند کاهش فعلی، تولید شیرخام تا پایان سال به ۹ میلیون تن برسد. هرچند برآورد اولیه برآن بود که امسال تولید شیرخام به ۱۳ میلیون تن می رسد.

دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.بخش های مورد نیاز علامت گذاری شده اند
* نظر هایی كه حاوی توهین است، منتشر نمی شود
* لطفا از نوشتن نظر های خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
امتیاز دهید: